Det siger kunderne

Smyks på Islands brygge.

Smyks fik renoveret deres vinduer og fik ny vindues dekoration.

"Vi havde aldrig brugt en dekoratør før og det var derfor med spænding, at vi så frem til samarbejdet med Mejsig Dekoration. Budgettet var lidt stramt, men Susanne formåede alligevel, at renovere vores udstillingsvinduer helt fra bunden og fik med sin stilsans på kort tid fremtryllet gadens flotteste butiksvinduer. Vi er meget tilfredse."

Martin Pihl, indehaver af Smyks.dk 

Før
Efter

Godske Group.

Godske fik fornyet deres showroom.

"Reaktionerne på fornyelsen af vores showroom, har fra kunder og sælgere været meget positive."

Rikke Haar, Designer Godske.

Efter
Før

All4 U, Lyngby

All4U fik lavet ny vinduesdekoration.

"Vi har haft Susanne (Mejsig Dekoration) til at dekorere vores vindue. Det udstråler fornyelse og kreativitet, og der er virkelig tænkt over temaet. Med enkle materialer formåer Susanne at skabe et harmonisk og samtidig spændende vindue med en god farveafstemning. Det er et godt match til vores børnetøj. Bedste hilsner All4u.dk"

 

Creme Fraiche, Frederikssund

Creme Fraiche fik ny vinduesdekoration.

"Vi har haft besøg af Mejsig Dekoration. Vi er meget tilfredse med resultatet af vores vinduer, Susanne Mejsig Jensen har lavet et rigtigt flot stykke arbejde, vores  vinduer er virkelig flotte. 

Susanne er virkelig god til sit job og vi takker hende mange gange herfra Creme Fraiche Frederikssund, for hendes flotte arbejde."
 
Creme Fraiche Frederikssund.

Indiska, København,

Susanne har arbetat som dekoratör i vår butik i Köpenhamn. Som dekoratör arbetade Susanne med hela vårt sortiment mode, hemtextil och pryl samt accessoarer. Arbetsuppgifterna bestod av att göra butikken attraktiv och säljande gennom skyltning i fönster, varulägg och genom att skapa inspiration inne i butikken.

Susanne er oerhört duktig på styling och varulägg och är dessutom mycket flexibel och samarbetsvillig.

Vi vill ge henne våra allra bästa rekommendationer.

Indiska Magasinet,

Monica Dexborg

 
 

 

.